INTERNET

 

Internet

U relativno kratkom vremenskom periodu, internet je ostvario neverovatan uticaj na skoro svaki aspekt našeg života. Sa njim, mi imamo mogućnost pristupa novim idejama, većem broju informacija neograničenim mogućnostima, kao i čitavom novom svetu različitih zajednica. On je rastao i razvijao se tako da utiče na način kako stupamo u kontakte jedni sa drugima, kako poslujemo, kako učimo i kako nastavljamo dalje iz dana u dan. A koliko god je promenio naše živote, u tom procesu, i sam Internet se takođe promenio.

Šta je internet?

Saznajte više o različitim pogledima na istoriju interneta i pročitajte Kratku istoriju Interneta, koju su pisali upravo oni koji su ga i napravili.

Kako li internet radi?

Steknite bolji uvid u to kako internet funkcioniše kao mreža i kako svaka od njegovih osnovnih komponenti omogućava njegovo funkcionisanje.

Ko omogućava da Internet funkcioniše?

Istražite Ekosistem Interneta i naučite o organizacijama i zajednicama koje upravljaju razvojem i funkcionisanjem interneta.

Kako se internet razvija?

Kako će internet izgledati u narednih 10 godina? Istražite kako se razvija i strategije kojima mu se pomaže da raste na najbolji mogući način.